augustus 25, 2017

Arbodienst

Arbodiensten – Arbo/bedrijfsartsen – Huisartsen

Een burn-out is geen psychische aandoening en hoort dan ook niet thuis bij een psycholoog. De bewustwording daarvan is reeds een feit. De landelijke afspraken tussen artsen, arbodiensten en psychologen (LESA) zullen daardoor in de nabije toekomst worden aangepast. Doorverwijzing zal dan eerder naar coaches en werktrainers zijn.

Ook bedrijven worden zich er steeds meer van bewust dat het juist hun beste medewerkers betreffen die burn-out gaan. Deze verdienen de aller beste, efficiente en snelle aanpak mogelijk. Dan de nog niet in beschouwing nemende hoog oplopende kosten van vervanging, oplopende verzekeringskosten en ziekteduur.

Wij komen graag in contact met arbodiensten. Voor uw clientèle zijn wij een meer dan waardevolle partij die de gebruikelijke werkwijze langs alle zijde weten te upgraden. Uiteindelijk is het voor u als doorverwijzer interessant om positief in beeld te komen en blijven bij bedrijven.

gecertificeerdAls arts heb je het beste voor met jouw patiënten. Onze M-BOC gecertificeerde burn-out coaches helpen hun direct en nemen desgewenst contact op met hun werkgever.

Graag lichten wij in een persoonlijk onderhoud onze unieke kracht verder toe.


info@burnoutcoachen.nl  ¦ 076 – 20 300 37

Contactformulier

Burnout Coachen
Scroll Up