september 2, 2017

Het team

Beschikbare Coaches/Therapeuten/Workshoptrainers per regio

Nog niet iedereen staat vermeld! Al onze coaches zijn intrinsiek gemotiveerd en hebben een bewezen track record.

   Op korte termijn streven wij een landelijke dekking na. Doorlopend zijn wij in gesprek met nieuwe specialisten om ons team te komen versterken. Niet alle coaches & therapeuten zijn geaccrediteerd maar wel degelijk geselecteerd op hun kunnen en kennis. Het gaat ons om de kwaliteit en kracht om echt iets te betekenen voor een klant. Uiteindelijk gaat het om het eindresultaat en de vele lagere totale kosten in vergelijking met de traditionele aanpak bij burnout.


   – – – Coaches & therapeuten gezocht door heel Nederland – – –

   » Introductie kennismakingsbijeenkomst voor coaches, therapeuten & trainers, klik hier


   BurnoutCoachen is hét platform van en voor de beste zelfstandige coaches, therapeuten en trainers ten behoeve van bedrijven. Ben jij bijvoorbeeld stresscoach, psycholoog, psychodynamisch therapeut, dan is er de mogelijkheid je bij ons aan te sluiten. Om ons team Landelijk verder uit te breiden (geen franchise) zijn wij op zoek naar goed geschoolde en kundige samenwerkingspartners. Heb jij al een eigen bedrijf of wil jij starten als zelfstandig ondernemer en bezig zijn met burnouts? Je krijgt de kans, eventueel naast je bestaande werkzaamheden, in teamverband met ons samen te werken. Je krijgt de verzoeken in jouw regio vanuit deze website en vanuit onze activiteiten toegewezen. Samen staan we sterker en weten we meer!

   Onze doelstelling voor dit jaar: 35/50 nieuwe samenwerkingen.

   Wil jij ook cliënten met een betere strakke aanpak helpen, waardoor er vele malen efficiënter te werk kan worden gegaan dan gebruikelijk is? Dit tezamen met een altijd luisterend oor, betrokkenheid, vakkundige begeleiding en advies? Wij helpen jou door clientèle vanuit BurnoutCoachen in contact te brengen met jou als persoonlijke coach die echt iets voor ze kan betekenen. Als jij je zelf in dit profiel ziet, neem dan contact op met ons.

   Je werkt zelfstandig en plant je eigen afspraken met de door ons aangereikte klanten. Op basis van aangereikte richtlijnen, werkwijze en visie handel je op eigen inzicht. Enkele keren per jaar zijn er bijeenkomsten, waarbij we met alle coaches bij elkaar komen om inzichten en kennis te delen.
    
   Je presenteert je naar de markt toe zo veel mogelijk als lid van BurnoutCoachen, krijgt visitekaartjes, etc. Via social media deel je zo veel mogelijk onze berichten om spreiding te vergroten en engagement/commitment te tonen. Tevens geef je op LinkedIn aan dat je ook voor ons werkt met een link naar onze LinkedIn pagina. In overleg plaatsen wij ook berichten op social media/website namens jou. 

   De afdracht fee die wij rekenen wordt deels terug gebracht in verbeteringen en ontwikkeling van het concept, er worden o.a. bijeenkomsten van georganiseerd & AdWords advertenties in jouw regio voor aangekocht.

   Kosten voor jou als deelnemende coach/therapeut  "A-lid"

   € 1.250 - entree fee (aanloopfase € 650,00) tijdelijk tot 1 oktober € 350,00 excl. btw ¹
   € 300 - per kwartaal gedurende het eerste jaar t.b.v. advertorials (AdWords/LinkedIn/etc.) "in jouw regio"
   20% aan afdracht fee - Over de omzet door BurnoutCoachen aangebrachte clientèle

   ¹ De eerste groep coaches zijn de touwtrekkers, mede zij zorgen voor de opbouw waar nog maar weinig omzet tegenover staat. Om die reden stappen zij voolopig goedkoper in. 

   Voorbeeld Google AdWords advertentie

   PDF van deze advertentie downloaden: Klik hier

   Per direct zijn wij op zoek naar meerdere sales freelancers

   Contacten leggen, afspraken maken en onderhouden met arbodiensten, bedrijfsartsen & bedrijven

   Wij zijn een hyper modern bedrijf en handelen daar ook in alle opzichten na. 

   Heb jij raakvlakken met onze missie Burn-out preventie en behandeling?  Heb je iets met het thema Burn-Out en/of psychische zorg?  Ben jij intrinsiek gemotiveerd? Ben jij een commercieel talent met veel diepgang en wil je het beste uit jezelf halen? Denk jij dat je bedrijven, arbodiensten, bedrijf- en arbo-artsen op de juiste manier kan adviseren en overtuigen van onze diensten? Vind je het leuk om contacten te leggen en onderhouden met bedrijven?

   Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou als freelancer! Uitgangspunt is dat je ca. 3 dagen per week aan tijd hebt voor deze functie. In een persoonlijk overleg met jou zullen wij dit bespreken/toelichten en vorm geven.

   Jouw werkzaamheden richten zich met name tot het zelfstandig contacteren en bezoeken van bedrijf- arbo-artsen/diensten en bedrijven. Daarnaast wordt je nauw betrokken en indien wenselijk ingezet bij overige activiteiten.

   Uiteraard is voor deze functie HBO werk/denk niveau vereist. Je Nederlands is goed in spraak en op schrift. Het is een pré indien je een medische achtergrond hebt echter ook andere achtergronden die passen bij deze functie kunnen in het bijzonder in aanmerking komen. Een prettige persoonlijkheid, uitstraling, gemakkelijk praten, ervaring in soortgelijke branches dan wel branches waarbij soortgelijke werkzaamheden plaats vonden, geniet onze voorkeur maar is geen must. Je bent in het bezit van je B-rijbewijs en hebt een eigen auto tot je beschikking.

   Wij bieden jou...
   - Een freelance baan voor 20++ uur per week
   - Freelance inkomen indicatie: € 3.500 per maand++
   - Een waanzinnig inspirerende en fijne samenwerking

   Voor meer informatie over deze functie kun je contact met ons opnemen middels onderstaand antwoordformulier.

   PDF van deze advertentie downloaden: Klik hier

   Wij zijn op zoek naar een nieuwe binnendienst medewerker(ster)

   Wij zijn een hyper modern bedrijf en handelen daar ook in alle opzichten na. Uiteraard hanteren wij dan ook een super eigentijdse arbeidsovereenkomst klik hier voor een voorbeeld.

   Heb je iets met het thema Burn-Out en/of psychische zorg?  Ben jij intrinsiek gemotiveerd?

   Functie omschrijving: Alle voorkomende werkzaamheden, administratief, koude acquisitie, inregelen van crm pakket (matchen klant/coach), contacten onderhouden, en meer. Dit betreft een functie voor 32 uur verdeeld over 5 dagen. De ochtenden van 08:30 tot 12:30 staan vast. De overige uren kun en mag je zelf (in overleg) verdelen. Wij bieden jou op basis van 32 uur per week een brutoloon aan van euro 1.450 wat ruim boven het minimumloon zit. Daarnaast kun jij bij goed presteren rekenen op een zéér leuk extra bedrag bovenop je loon.

   Opleidingen vinden wij niet echt belangrijk, commitment, inzet, diepgang en kennis des te meer. Wij leren je wel de basis principes en hebben vertrouwen in jou als autodidact. Wil je op de hoogte worden gehouden over deze functie laat het ons dan weten. 

   Wij bieden jou:

   • Een binnendienst baan voor 32 uur per week
   • Een inkomen van € 1.450 bruto per maand
   • Bonussen bij goed presteren
   • Een waanzinnig inspirerende uitdagende baan in een jonge dynamische onderneming

   Momenteel zijn wij al in gesprek met enkele kandidaten.\

   PDF van deze advertentie downloaden: Klik hier


   » Introductie kennismakingsbijeenkomst voor coaches, therapeuten & trainers, klik hier

   Burnout Coachen
   Scroll Up