juni 20, 2017

Jij, of een collega …en een burn-out

Bemerk je dat je tegen een burn-out aan loopt, heb je een burn-out of ken je iemand? Hoe vervelend voor jou en voor je omgeving.

Hou je van jezelf?

Wil je graag snel herstellen en krachtiger terug komen uit je burn-out? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Onze coaches en therapeuten werken volgens andere eigentijdse protocollen. Wij hebben geen wachttijden en gaan ook meteen aan de slag. Na 90 dagen ben je dan ook weer volledig herstelt terug op je werkplek en sterker dan ooit tevoren.

Signalen van een burn-out

Wil je een burn-out (h)erkennen? De eerste signalen van een burn-out zijn: met weerstand naar het werk gaan, minder makkelijk afspraken maken en slecht slapen. Dat laatste komt door het stresshormoon cortisol. Daarnaast ben je sneller ziek en maak je meer ruzie, uit zelfbescherming. In de volgende fase word je minder productief, vergeetachtig en kun je je moeilijk concentreren. In de laatste fase ga je over het randje. Dat gaat gepaard met forse klachten als paniekaanvallen, pijn op de borst, gewrichtsklachten en verminderd zicht. Tussen de eerste en de laatste signalen kan wel vijf a zes jaar verstrijken.

Je zult vast al wel wat informatie hebben ingewonnen

 • wat is een burn-out, wat doet dat met je
 • waarom je zo veel vergeet
 • hoe het komt dat je zo slecht slaapt
 • hoe lang duurt een burn-out
 • hoe ga ik daar mee om privé en met het werk
 • ga ik mijn baan verliezen door langdurige uitval
 • etc. etc.

Hoe sta jij er zelf in, zie jij een burn-out als een langdurige uitval of wil je zo snel mogelijk van je burn-out af? De meeste mensen die worden geveld door een burn-out zitten met de huidige behandelingen al snel een klein jaar thuis. Een enkeling weet er in een korte termijn mee klaar te zijn. Staat u hiervoor open, dan is met onze hulp deze laatste een garantie!

Maar waarom nu die enorme verschillen?

Het gaat meestal al fout bij de arbo arts en/of HR afdeling en/of bedrijfsarts. Is er eenmaal een burn-out vastgesteld word je doorverwezen naar iemand van de gevestigde orde. Dit zijn doorgaans psychologen met lange wachttijden en overvolle agenda’s. Hier zijn voor jou echter wel risico’s aan verbonden. Val jij onder de catogorie werknemers die een burn-out als een vakantie ziet besef wel dat jouw werkplek dan doorgaans wordt overgenomen door een derde en je na een klein jaar veel van de ontwikkelingen binnen de organisatie waar je voor werkt bent misgelopen. Ook ben je, door de minimale begeleiding tijdens je burn-out, nog altijd niet volledig herstelt. Werken zal je dan zeker niet gemakkelijk afgaan. Stel jezelf gerust de vraag of ze nog wel op jou zitten te wachten als je terug komt.

Wat biedt onze manier van coachen bij burn-out nog meer

 • nieuwe en verhelderende perspectieven op uitdagingen en mogelijkheden.
 • nieuwe manieren van denken en beslissen.
 • samenwerken en effectiviteit.
 • zelfvertrouwen om de ambities in werk en privéleven ook daadwerkelijk waar te maken.

Nieuwe perspectieven

 • groeimogelijkheden
 • carrière kansen
 • respect
 • zelden ontslag na terugkomst

Hoe nu verder

Jouw werkgever zal ons wellicht nog niet kennen en vertrouwen op de doorverwijzing van de HR afdeling, de arbodienst of bedrijfsarts. Zij hebben echter geen belang bij de hoge kosten van jouw werkgever. Dat hierdoor een herstel extra lang duurt is wel het ultieme bewijs hiervan. De werkgever gaat ervan uit dat hij goed wordt geadviseerd echter nu is er BurnoutCoachen. Wij doen ons uiterste best ons bedrijf bij alle partijen onder de aandacht te brengen echter blijft gelden: de keuze is aan jouw werkgever! Wij nemen graag contact op met jouw werkgever om de mogelijkheden die wij bieden te bespreken. Laat het ons weten!

» Burn-Out behandelplan & aanpak
» Reguliere vergoedingen

StressCoachen

Maar ook zijn wij er voor jou indien je gewoon vast loopt met jezelf, wat de reden ook mag zijn. Meer informatie hierover kun je vinden op onze stresscoach website  KLIK HIERJust love yourselve

Bel ons op: 076-2030037 of vul het onderstaande formulier in.


Burnout Coachen
Scroll Up