januari 26, 2017

Vacatures

 

– – – Sales consultants, Coaches & therapeuten gezocht door heel Nederland – – –

 


BurnoutCoachen is hét platform van en voor de beste zelfstandige coaches, therapeuten en trainers ten behoeve van bedrijven. Ben jij bijvoorbeeld stresscoach, psycholoog, psychodynamisch therapeut, dan is er de mogelijkheid je bij ons aan te sluiten. Om ons team Landelijk verder uit te breiden (geen franchise) zijn wij op zoek naar goed geschoolde en kundige samenwerkingspartners. Heb jij al een eigen bedrijf of wil jij starten als zelfstandig ondernemer en bezig zijn met burnouts? Je krijgt de kans, eventueel naast je bestaande werkzaamheden, in teamverband met ons samen te werken. Je krijgt de verzoeken in jouw regio vanuit deze website en vanuit onze activiteiten toegewezen. Samen staan we sterker en weten we meer!

Onze doelstelling voor 2017: 30 / 2018: 100 samenwerkingen.

Wil jij ook cliënten met een betere strakke aanpak helpen, waardoor er vele malen efficiënter te werk kan worden gegaan dan gebruikelijk is? Dit tezamen met een altijd luisterend oor, betrokkenheid, vakkundige begeleiding en advies? Wij helpen jou door clientèle vanuit BurnoutCoachen in contact te brengen met jou als persoonlijke coach die echt iets voor ze kan betekenen. Als jij je zelf in dit profiel ziet, neem dan contact op met ons.

Je werkt zelfstandig en plant je eigen afspraken met de door ons aangereikte klanten. Op basis van aangereikte richtlijnen, werkwijze en visie handel je op eigen inzicht. Enkele keren per jaar zijn er bijeenkomsten, waarbij we met alle coaches bij elkaar komen om inzichten en kennis te delen.
 
Je presenteert je naar de markt toe zo veel mogelijk als lid van BurnoutCoachen, krijgt visitekaartjes, etc. Via social media deel je zo veel mogelijk onze berichten om spreiding te vergroten en engagement/commitment te tonen. Tevens geef je op LinkedIn aan dat je ook voor ons werkt met een link naar onze LinkedIn pagina. In overleg plaatsen wij ook berichten op social media/website namens jou. 

Wat vragen en verlangen wij van jou

 • Commitment
 • Commitment
 • Commitment
 • De rest lichten wij graag persoonlijk toe

 

Wat bieden wij jou

 • Een team om mee samen te werken
 • Online platform om informatie te delen, chatten en meer
 • Maandelijkse bijeenkomsten om van elkaar te leren, kennis te vergroten, enz.
 • Opleidingen als train de trainer etc
 • Ondersteuning bij nagenoeg alles
 • Vermelding van jou op onze website(s)
 • Marketing en communicatie
 • Omzet
 • enz enz enz

 

Begin 2018 gooien wij het roer volledig om. Dit betekend een geheel nieuwe formule aangaande de behandeling bij Burn-Out. Hier komt ook, voor iedere coach die hierin mee wil en kan gaan, een stukje opleiding bij kijken waarna je bij het goed afronden een zéér bijzonder exclusief certificaat krijgt. Graag informeren wij jou hier in een persoonlijk gesprek meer over.

Kosten voor jou als deelnemende coach/therapeut  "A-lid"

Wij zijn geen franchise met een entre fee van 10.000/15.000 en een afdracht over al je omzet van 40%

Entree fee € 650 - (aanloopfase) excl. btw ¹
Marketingbijdrage € 1.000 incl btw eenmalig of  4x € 300 - "per kwartaal" incl. btw gedurende het eerste jaar
20% aan afdracht fee - Over de omzet door BurnoutCoachen aangebrachte clientèle

¹ De eerste groep coaches zijn de touwtrekkers, mede zij zorgen voor de opbouw waar nog maar weinig omzet tegenover staat. Om die reden stappen zij voolopig goedkoper in. De entrée fee zal op termijn omhoog gaan!

Voorbeeld Google AdWords advertentie

Per direct zijn wij op zoek naar meerdere sales freelancers (consultants)

Contacten leggen, afspraken maken en onderhouden met arbodiensten, bedrijfsartsen & bedrijven

Wij zijn een hyper modern bedrijf en handelen daar ook in alle opzichten na. 

Heb jij raakvlakken met onze missie Burn-out preventie en behandeling?  Heb je iets met het thema Burn-Out en/of psychische zorg?  Ben jij intrinsiek gemotiveerd? Ben jij een commercieel talent met veel diepgang en wil je het beste uit jezelf halen? Denk jij dat je bedrijven, arbodiensten, bedrijf- en arbo-artsen op de juiste manier kan adviseren en overtuigen van onze diensten? Vind je het leuk om contacten te leggen en onderhouden met bedrijven?

Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou als freelancer! Uitgangspunt is dat je ca. 2/3 dagen per week aan tijd hebt voor deze functie. In een persoonlijk overleg met jou zullen wij dit bespreken/toelichten en vorm geven.

Jouw werkzaamheden richten zich met name tot het zelfstandig contacteren en bezoeken van bedrijf- arbo-artsen/diensten en bedrijven. Ook wij rijken jou en de andere consultants diverse leads aan! Daarnaast wordt je nauw betrokken en indien wenselijk ingezet bij overige activiteiten.

Uiteraard is voor deze functie HBO werk/denk niveau vereist. Je Nederlands is goed in spraak en op schrift. Het is een pré indien je een medische achtergrond hebt echter ook andere achtergronden die passen bij deze functie kunnen in het bijzonder in aanmerking komen. Een prettige persoonlijkheid, uitstraling, gemakkelijk praten, ervaring in soortgelijke branches dan wel branches waarbij soortgelijke werkzaamheden plaats vonden, geniet onze voorkeur maar is geen must. Je bent in het bezit van je B-rijbewijs en hebt een eigen auto tot je beschikking.

Wij bieden jou...
- Een freelance baan voor 10++ uur per week (dit bepaal jij zelf)
- Freelance inkomen indicatie: € 3.500 per maand++ (percentage van de omzet)
- Een waanzinnig inspirerende en fijne samenwerking

Voor meer informatie over deze functie kun je contact met ons opnemen middels onderstaand antwoordformulier.

PDF van deze advertentie downloaden: Klik hier


Iedere donderdag organiseren wij vrijblijvende introductie bijeenkomsten voor potentiële coaches waarbij wij jou gaan vertellen wie wij zijn, wat wij doen, wat wij voor jou kunnen betekenen en nog veel meer. Mocht de interesse zijn gewekt gaan wij individueel met de gegadigden in gesprek. Vinden wij elkaar en voldoe jij aan onze wensen kan er een samenwerking tot stand komen.

Jij kunt je hiervoor aanmelden. Wij maken na deze kennismakings/introductie bijeenkomst indien de wederzijdse interesse is gewekt een persoonlijke afspraak. De bijeenkomsten vinden plaats op ons Hoofdkantoor – Kloosterlaan 172 te Breda.


Contact formulier kennismakingsbijeenkomst 

Aanmelden kan tot 12 uur, de dag voorafgaand aan de geplande bijeenkomst. Start om 13:30 uur tot ca. 15:30 uur.

Burnout Coachen
Scroll Up