Frans

Coach: burn-out en stress

 

Mijn naam is Frans Brouwers, NLP coach, hartcoherentie coach en hypnotherapeut, gespecialiseerd in de behandeling van stress. Meer dan 27 jaar heb ik in het bedrijfsleven als leidinggevende gewerkt en hierbij alle facetten van stress en wat dit met mensen doet van dichtbij mogen meemaken. Nu richt ik al mijn energie op het reduceren van stress voor individuen, maar ook voor groepen binnen het bedrijfsleven.

 

Mijn passie is om mensen te faciliteren het beste uit zichzelf te halen, de beste vorm van zichzelf te zijn die zij kunnen zijn. Dit vanuit de overtuiging dat iedereen het recht heeft gelukkig te zijn. Daar waar mensen in dit streven gehinderd worden door situaties/patronen uit het verleden help ik hun hiermee om te gaan en deze patronen te veranderen.

 

Omdat chronische stress verlammend werkt op de geluksbeleving én de productiviteit van mensen, is een van mijn doelen mensen te leren chronische stress te herkennen en hun handvatten te geven hiermee om te gaan. Hiermee wil ik een bijdrage leveren aan de bestrijding van, wat in mijn beleving volksziekte nummer 1 is, chronische stress.

 

Naast coach/regisseur – extra expertise

  • NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)
  • Hartcoherentie
  • Hypnotherapeut
  • IEMT
  • Wandel/natuur coaching

 

In het bezit van de BioresonancePower scanner

 

Hartcoherentie

Hartcoherentie is de afstemming van je ademhaling en je hartslag op elkaar waardoor een rustgevend effect op je zenuwstelsel ontstaat. Dit betekent dat je stress en emoties beter kunt beheersen. Hartcoherentie wordt veel gebruikt met biofeedback apparatuur.

 

Frans
x
Heijenrath Nederland