Chat with us, powered by LiveChat
Telefoon nummer: 088 - 2010 500
februari 6, 2018

Partners

Wij werken naast onze coaches, regisseurs en trainers samen met diverse externe partijen

Een resultaatgerichte aanpak is de het begin. Uiteindelijke interventies worden verzorgd door de VitaliteitsGroep en haar partners echter het professioneel in kaart brengen van de organisatie en de haperingen vraagt een speciale professie. Preventned heeft in de afgelopen jaren een succesvolle aanpak ontwikkeld voor het verhogen van zowel het rendement als het geluk in een organisatie. Ze noemen det "het de waarde van geluk." Om geluk te kunnen realiseren binnen uw organisatie is voor de VitaliteitsGroep een voorbereiding in samenwerking met PreventNed belangrijk binnen grotere organisaties.  Weten waar de schoen wringt

  • Scoping-sessies met de werkgroep
  • Focus aanbrengen door te meten & analyseren met de WerkVermogensMonitor® (WVM)
  • Het plan opzetten op basis van de specifieke stuurfactoren uit de WerkVermogensMonitor®
  • Verdiepend onderzoek op individueel niveau en VINI-sessies in teamverband om de uitkomsten om te zetten in concrete acties
  • Bepalen en inzetten van interventies die zorg dragen voor het behalen van de doelstellingen
  • Impact meten en zien door impactmeting(en) met de WVM
  • Continue monitoring met het Human Capital Dashboard®
van der valk vitaal

Van der Valk Vitaal -  “Gezond worden, gezond zijn en gezond blijven is het motto van Van der Valk Vitaal. En met deskundige zorg en warme hospitality.”

Van der Valk Vitaal biedt een breed aanbod aan diverse vitaliteits-diensten, zoals psychologie, fysiotherapie, orthopedie, oefentherapie en diverse para-medische èn medische specialismen. Alles onder één dak en uiteraard aangevuld met de voor Van der Valk gebruikelijke hoogwaardige (zorg)hospitality en faciliteiten als een fitness en een zwembad.

De VitaliteitsGroep is blij met de aansluiting bij van der Valk Vitaal. Naast ca. 200 expertises die wij in eigen huis hebben gaan wij met deze samenwerking nog eens heel wat stappen verder. Wij lichten dit graag persoonlijk verder toe.

vitaal lab

Vitaal Lab - Bij Vitaal Lab kunt u terecht voor gezondheids- en leefstijlchecks. Met professionals in vaste dienst en jarenlange ervaring met het afnemen van medisch onderzoek en gezondheidsinterventies is Vitaal Lab uitgegroeid tot de toonaangevende organisatie welke zich specialiseert in gezondheidsbevordering voor zowel individuen als binnen organisaties. 

Claim Expert VLH

Claim Expert is een specialist op het gebied van verzuim en heeft een adviserende en ondersteunende rol ingeval van arbeidsongeschiktheid , re-integratie en duurzame inzetbaarheid. Wanneer er sprake is van een ziekmelding op een van de inkomensverzekeringen zal Claim Expert samen met de werkgever en de arbodienst gaan kijken hoe het verzuim zo kort mogelijk kan worden gehouden.

Door de korte lijnen naar uw verzekeraar heeft Claim Expert ook de mogelijkheid om direct financiering van ingezette acties te regelen zodat u daar geen omkijken naar heeft.

sanne van paassen

Sanne van Paassen  - voormailg Nederland wereldbeker kampioen veldrijden

Sanne van Paassen is een energieke spreker. Zij spreekt op events, seminars en bij bedrijven over de onderwerpen waar zij erg enthousiast over is, namelijk: persoonlijke ontwikkeling, vitaal leiderschap, mental training, ideale prestatietoestand, ondernemen is topsport. Wil jij ook echt in beweging komen tijdens jouw event? 

Sanne kan groepen en bedrijven letterlijk en figuurlijk in beweging brengen. Dit doe zij doormiddel van mijn talks en workshops, maar ook door haar mountainbike clinics.

sanne van paassen
John de Wolf

Teambuilding samen met John de Wolf

De bootcamp, ofwel de 'Wolfcamp', wordt begeleid door niemand minder dan John de Wolf. John is enorm sterk als het gaat om verbinden van en tussen werknemers. Wat onmogelijk lijkt wordt op simpele wijze uit de weg gehaald.

Klik voor het filmpje >>>

Mindful op kantoor

Mindful op kantoor - trainingen

Mindful werken draagt bij aan duurzame inzetbaarheid en versterkt de vitaliteit van jouw medewerkers. Bij veel organisaties is het daarom ook onderdeel van het Human Resource beleid. De trainingen, workshops en Meditatie momenten van Mindful op kantoor zijn specifiek voor op de werkplek ontwikkeld. Met focus op persoonlijk energiemanagement, versterken van concentratie en stressbestendigheid. Een wetenschappelijk onderbouwde aanpak om beter met stress en gepieker om te gaan.

Het gevolg? Minder stress, meer optimisme, een betere focus en concentratie, meer ruimte voor creativiteit en meer flexibiliteit bij veranderingen.

Voor wie? Voor bedrijven die de visie hebben dat vitale medewerkers een krachtige organisatie vormen. Het succes van een bedrijf wordt voor een groot deel bepaald door de medewerkers die er werken. Als zij de juiste mindset hebben, effectief en met optimisme werken, dan vertaalt zich dat terug in het bedrijfsresultaat. Medewerkers die Mindful werken, zitten ‘beter in hun vel’ doordat ze efficiënter met hun energie omgaan.

LifeBuddy – Wij brengen mensen en bedrijven in contact met een gezondere levensstijl door middel van een speelse en efficiënte applicatie.

LifeBuddy is een community die niet alleen consumenten met elkaar verbindt door middel van zijn applicatie, maar ook voor bedrijven veel extra’s te bieden heeft. Zo heeft LifeBuddy een eigen CRM-systeem, waarmee samen met leefstijlcoaches en personal trainers gepersonaliseerde trajecten kunnen worden ontwikkeld voor werknemers. Met deze trajecten kunnen wij ziekteverzuim reduceren.

kenneth smit

Kenneth Smit, Jacco van Beek -  “C’est le ton qui fait la musique!”

Het is de toon die de muziek maakt tot wat het is!” Een geringe afwijking van de 1e t/m de 7e positie van mijn Tenor Bass Trombone heeft een “valse noot” tot gevolg. Nu zijn er muziekstromingen zoals Jazz waarbij de “blue-note” spanning moet oproepen bij de luisteraars; wat wordt de volgende muzieknoot binnen één van de 65 verschillende toonladders die gespeeld kunnen worden?!


Bekensteyn Training & Coaching is gevestigd in Veldhoven en verzorgt maatwerktrainingen en coachingstrajecten op het gebied van mens, gedrag, communicatie en persoonlijke effectiviteit. De trainingen zijn gericht op bewustwording en het vergroten van persoonlijke effectiviteit.

Bekensteyn Training & Coaching houdt rekening met kansen en mogelijkheden, maar ook met de beperkingen of aandachtspunten van medewerker en organisatie. Afgestemd op de context waarbinnen de organisatie acteert, uitgaande van de werkelijkheid en behoeften van alledag.


Bertram Vierveijzer, is sinds 1968 zelfstandig ondernemer (tot 100FTE). Begrijpt dat ondernemers behoefte hebben aan een vertrouwenspersoon. Bertram is gespecialiseerd in managementondersteuning, het opstellen van ondernemingsplannen en het oplossen van financieringsvraagstukken. Tevens doet hij interim klussen en kan u begeleiden bij de aan- en verkoop van bedrijven. Oprechtheid en openheid zijn basisvoorwaarden. De focus is lange termijn!

Valt er onverhoopt iemand uit in de boardroom of een top manager, maken wij gebruik van o.a. Bertram om deze persoon tijdelijk te vervangen. Hierdoor zal de onderneming zo minimaal mogelijk gemis hoeven te ondervinden. De executive kan hierdoor de tijd nemen goed te herstellen.

Tweekracht

Tweekracht: Zij leveren gereedschap voor de coach... in spelvorm We helpen je bij het vinden van jouw 2 persoonlijke KernKrachten (die jou de meeste positieve energie geven). Met jouw eigen 2 KernKrachten heb je een krachtig middel om je veerkracht te versterken. Daarnaast kunnen we je ook extra tools op maat bieden die je helpen om je sterker te maken en meer veerkracht te ontwikkelen waardoor je nog sterker kunt groeien!

health balance

Health Balance - Life coach opleidingen: Leer coachen met zekerheid, creativiteit en lef en bouw aan jouw levensgeluk. Start je eigen coachpraktijk of gebruik je kennis in je huidige werk.

Marcel is 25 jaar geleden in 4 jaar opgeleid door Anthony Robbins en heeft daarna 8 jaar over de wereld in het Robbins Team als trainer/coach gewerkt.

Hij is een specialist in coaching en training conform het unieke NAC Life Coach Model en heeft zijn uitgebreide kennis en ervaring verpakt in de Life Coaching Professional Opleiding en daarmee voor iedereen toegankelijk gemaakt.

Arbodienstverlening: Irene is een professional met lef en met passie voor het vak. Die u uitdaagt, maar ook opvangt mocht het nodig zijn. Zij is naast haar specialisatie als Bedrijfsarts opgeleid als coach en consultant. Zo kan zij de vertaling maken van alles wat zij ziet en hoort naar ontwikkel kansen voor uw organisatie en het vergroten van mogelijkheden van uw medewerkers. Zij zet u en uw medewerkers in uw kracht om het zelf te kunnen.

Het eerste premium label in de arbodienstverlening! Zuiver, helder, integer, doelgericht, pro-actief, betrokken en effectief.

toplife

Body Mind Check Up: Dit algehele onderzoek combineert Westerse en Oosterse onderzoekmethoden om een compleet beeld te krijgen van de begintoestand van de cliënt. Dit onderzoek meet hoe gezond, stressbestendig en hoe vitaal iemand is.

We brengen naast de fysieke gezondheid en arbeidsgerelateerde risico’s, ook de psychische gezondheid, leefstijl, weerbaarheid en het werkvermogen in kaart.

Aan bod in de Body Mind Check up komen onder andere een Oosterse en Westerse anamnese, bloeddruk, longfunctie, houdingsanalyse, motorfitness, concentratietest, zelfbeeldtest, Myers-Briggs Type Indicator, Emotionele Intelligentie test, Sub-Health Scan.

Verzuim Actief

Verzuim specialist: Hoe pak je het aan? Waar moet je beginnen?
Ziekteverzuim; vervelend voor de werkgever EN voor de werknemer. Lastig, moeilijk, ingewikkelde regels. Het is er de laatste jaren niet makkelijker op geworden.

Eén dag afwezig door verzuim kost al gauw € 250,00 en in de waan van de dag is een week zo voorbij. Door nieuwe wetgeving ben je nu als bedrijf over een lange periode verantwoordelijk voor de kosten. Je kunt zelfs tot wel 12 jaar geconfronteerd worden met deze kosten. En mocht je denken, het loopt bij ons wel los... het kan echt gaan om bedragen die je graag in een loterij zou winnen.

Scroll Up
BurnoutCoachen mobile menu

Let op: We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website gebruikt gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. meer informatie

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Onze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten