Studenten van Amfi op bezoek bij de VitaliteitsGroep

#TheWorld

De studenten van het Amsterdam Fashion Institute zijn met een project bezig, waarbij ze gezondheid door willen voeren in kleding. Deze generatie is niet alleen bezig met insta, maar probeert zich ook te focussen op hun gezondheid op lange termijn. Niet alleen voor hunzelf, maar ook gelijk de hele wereld. 

De resultaten 

Deze studenten zijn technieken en techieken die nog ontwikkeld gaan worden aan het onderzoeken en deze te combineren/verweven met kleding. Het idee wat zij hebben is om stress te controleren en tijdig te signaleren en ziektes als prostaatkanker en baarmoederhals kanker d.m.v. miniscule meetapparatuur in ondergoed. De focus hierbij is dat exclusieve merken meer en extra terug gaan doen naar hun klanten en op the catwalk vitale modellen in gaan zetten. Hiervoor zijn ze bij de VitaliteitsGroep op bezoek geweest en hebben diverse testen bekeken en uitgeprobeerd waaronder de QHS-Bioresonance healthscan, de hrv/apg test en de nieuwste multidimensional non lineair spectography test.

De VitaliteitsGroep

Wij kijken terug op een leuk bezoek. Goed om te zien dat er interesse is voor hun gezondheid, nu en op de lange termijn.