Boudy

Een burn-out overkomt zelfs de besten

Of beter gezegd: het overkomt juist de besten! Mensen die zich graag opofferen voor een groter doel, loyaal en gedreven zijn, neigen naar perfectionisme en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebben, beschikken over mooie eigenschappen. Echter gaan zij wel eens te ver hierin en vragen daardoor teveel van anderen, maar vooral van zichzelf. Want het is nooit goed genoeg, nog lang niet perfect en de lat kan altijd hoger. Essentiƫle ingrediƫnten, voor een stevige burn-out.

Uiteraard moet je voorzichtig zijn met mensen een hokje te proppen en moet je altijd beducht zijn op individuele verschillen. Immers, iedereen is uniek. Maar vergelijk het met een wegenkaart. Dat is ook geen exacte weergave van de werkelijke omgeving maar het helpt wel om je doel sneller te bereiken!

Denk jij aan de hand van de symptomen op deze website met een burn-out te kampen te hebben? Of herken je jezelf er wel in, maar ben je er nog niet helemaal zeker van? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Zodat je weer lekker in je vel gaat zitten en de wereld weer aan kunt.

Juist als je met een burn-out kampt, heb je weinig energie en zin om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik vraag dan ook niet veel van jou. Je hoeft alleen even contact op te nemen. Stuur een e-mail of pak de telefoon op. Dan sta je er vanaf dat moment niet alleen meer voor en rollen we samen het verdere proces uit.

 

Aanvullende vaardigheden/expertises van Boudy:gecertificeerd

  • Traditionele Chinese Geneeskunde
  • NLP-master
  • Consulent Mental Space Psycholgy
  • Consulent Mindsonar Metaprofielanalyse
  • Integraal Vitaliteitsmanagement
  • Ex-fysiotherapie
Boudy
x
Wateringen Nederland