Patricia

patricia Seuntjens

Optimaal Vitaal!  Dat is waar ik naar streef. Een mentale en lichamelijke balans.

 

Veel stress ervaren, burn-out zijn, deze hebben naast de mentale aanpak, ook een hormonale aanpak nodig. Het zijn immers ook je bijnieren die uit balans zijn, of zelfs als je burn-out bent, uitgeput zijn. Door zowel het mentale als het hormonale aspect aan te pakken zijn geest en lichaam optimaal in balans!

 

Niet meer bang of onzeker. Je voelt je zelfverzekerd en hebt voor jezelf duidelijk wat je wilt en nodig hebt. Je hebt jouw leven weer terug, maar dan een verbeterde versie ervan.

 

Door de kracht in jezelf weer naar boven te halen en te laten voelen door middel van NLP technieken gecombineerd met coaching, ben jij binnen no time weer de krachtigste en vitaalste versie van jezelf!

 

Wie ben ik? 

Ik ben Patricia Seuntjens,  hormoon-brain-body expert

 

Waarom doe ik wat ik doe?

Voor mij is een coachingstraject pas geslaagd wanneer de hulpvraag is omgezet in kracht. Want wanneer jij leeft vanuit bijvoorbeeld angst, onzekerheid, je niet goed genoeg voelen of vanuit een continuïteit aan stress, is er geen ruimte voor groei. Wanneer er geen ruimte meer is voor groei, ontstaat er op den duur een intern isolement bij jezelf die burn-out gaat veroorzaken.

 

Extra expertise naast coachen:

  • NLP Coach
  • Hormooncoach
  • Onlinecoach
  • Voedingsadviseur
  • Personaltraining
  • Stresscounselor

 

In het bezit van de BioresonancePower scanner

 

Patricia
x
Nieuwerkerk ad IJssel Nederland