Sandra

Wees je eigen, authentieke zelf!

Als ondernemer, moeder van twee kinderen en partner ben ik een bezige bij. Na een drukke baan heb ik gekozen om volledig voor het ondernemerschap te gaan. En nu druk in de weer met coachen, trainen of yogales geven. Ik weet uit ervaring hoe het is om altijd hard te werken, totdat ik omviel. Teveel stress, een heftige situatie in mijn priveleven en toen een burn out. Daar heb ik van geleerd en nu zorg ik voor balans. Neem op tijd rust, eet gezond en maak tijd voor mijn gezin. En ik wandel graag met de hond in de natuur.

 

Ik coach vrouwen en mannen met een druk leven, die alle ballen hoog houden en daarbij vergeten goed voor zichzelf te zorgen. Herken je het? Druk rennend van baan, naar supermarkt, naar sportclub, en ’s avonds uitgeblust. Hoe zorg je dan toch goed voor jezelf, zodat je niet omvalt. Stress en burn-out zijn geen mode woorden, maar maakt onderdeel uit van onze huidige maatschappij.

 

Ik geloof dat iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft. Deze kwaliteiten, mijn kennis en ervaringen zet ik in om een coachtraject tot een succes te maken. Ik maak je bewust van ingesleten patronen. En breng je weer in contact met jezelf. Ik luister, spiegel en laat jou weer de regie nemen over jouw eigen leven. Tijdens een coachsessie zitten we niet stil, maar is er ook zeker tijd voor een moment ontspanning. Zo kom je weer in contact met jezelf en je lichaam. Want jouw lichaam vertelt je hoe het met je gaat.

Aanvullende expertises van Sandra:gecertificeerd

  • leefstijlcoaching
  • meditatie en mindfulness
  • yoga nidra (en andere yogastijlen)
  • Trauma Informed Yoga Teacher

 

Sandra
x
Hellevoetsluis Nederland