Mijn burn-out was een cadeau…

Patricia Seuntjes

Schrijfster van deze blog: Patricia Seuntjens

Ik zeg dit wel vaker tegen iemand en dan word ik heel raar aangekeken. Maar ik ben bloedserieus. Als je erin zit voelt het echt niet als een cadeau. Dat realiseer ik me als geen ander. Maar er zijn absoluut voordelen aan een burn-out vind ik. Dus ik ga ze voor je opsommen:

Allereerst is de persoonlijkheid van mensen met een burn-out echt wel een waar ik voor applaudisseer. Je bent super hulpvaardig, wilt het liefst alles zo perfect mogelijk doen en hebben, je bekommert je om je medemens, je voelt je mega verantwoordelijk en gaat voor je liefsten door het vuur.

Maar als je jezelf te lang voorbij rent, gaat je lichaam protesteren en je hints geven en dan komen die nadelen om de hoek kijken. Slecht slapen, darmklachten, suikerbehoefte, hoofdpijn, krampen, depressieve gevoelens, paniekaanvallen, hartkloppingen etc etc etc.

Als je dan niet naar je lichaam en geest luistert gaat de motor uit en wordt je gedwongen om rust te nemen. Dit noemen we in hormonenland een bijnieruitputting!

En hier is wat aan te doen ?

Met de juiste begeleiding op voeding, beweging en mindset & coaching versla jij jouw burn-out en kan je het als cadeau gaan zien. Want waar de burn-out deels door is ontstaan, daar leer je van. Je leert je eigen grenzen bewaken, je leert sterker dan voorheen te zijn en je leert er nog zoveel meer van!

Haal de moet er uit en houdt de moed er in!!!

Je energie wilt zich focussen op geluk, want dat is wat je lichaam voor jou wil.

Ik kan jou helpen je kadootje uit te pakken en help jou hier graag mee

Wil je meer informatie? Stuur mij een bericht.